Τρία κομματικά στελέχη αποτιμούν το εκλογικό αποτέλεσμα

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 & 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ TV, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΛΑΤΖΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΛΑΜΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 27/05/2023 - 19:13
Λευτέρης Μπλάτζιος, Μιχάλης Παρλαμάς και Μανώλης Στάθης αποτιμούν το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών

Την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής 21 Μαΐου κάνουν τη Δευτέρα στην Αλήθεια TV, οι εκπρόσωποι των τριών πρώτων κομμάτων της Χίου, Λευτέρης Μπλάτζιος από τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Παρλαμάς από το ΠΑΣΟΚ και Μανώλης Στάθης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ικανοποιημένος αλλά σε εγρήγορση για να επαναληφθεί η επιτυχία της 21ης Μαΐου και την 25η Ιουνίου, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου της Ν.Δ., Λευτέρης Μπλάτζιος, που θεωρεί την επιτυχία του κόμματός του στη Χίο αποτέλεσμα και αναγνώριση της κυβερνητικής πολιτικής σε όλους τους τομείς. Επισημαίνει όμως ότι στόχος τους παραμένει το ίδιο να συμβεί και στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία και η Ν.Δ. να πάρει μία ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Εξίσου ικανοποιημένος για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στη Χίο, αλλά τρομαγμένος για το ποσοστό της Ν.Δ., εμφανίστηκε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χίου του Κινήματος, Μιχάλης Παρλαμάς, που δεν έκρυψε ότι σε κάποια βασικά πράγματα, όπως τα εθνικά θέματα, συμφωνούν με τη Ν.Δ., διαφωνούν όμως σε άλλα όπως το μεταναστευτικό, χωρίς να εξηγήσει επαρκώς γιατί προτίμησαν ειδικά στο τελευταίο να στοχοποιήσουν τον Μηταράκη και όχι την κυβερνητική πολιτική, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο νεοεκλεγείς βουλευτής τους, Σταύρος Μιχαηλίδης, στην πορεία να επιστρέψει στο κόμμα από το οποίο έφυγε πριν λίγους μήνες.

Ο Μανώλης Στάθης, μέλος της Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ, είπε ότι πήραν το μήνυμα του λαού, τον οποίο δεν έπεισαν για το πρόγραμμά τους, ευχαρίστησε όσους τους στήριξαν, απέδωσε μέρος της ήττας σε κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς, επακόλουθο και της πολυσυλλεκτικότητας του κόμματος, ενώ υπεραμύνθηκε της διακυβέρνησης Τσίπρα λέγοντας ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη δημοσιονομική θέση και γι' αυτό δεν μπόρεσε να κάνει στο έπακρο όσα υποσχέθηκε.

Η εκπομπή θα προβληθεί στην Αλήθεια TV τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, στις 8 και 12 το βράδυ και σε επανάληψη την Τρίτη στις 4 το απόγευμα.

mplatzios-parlamas-stathis_gia_apotimisi_eklogikoy_apotelesmatos_tis_21is_maioy_290523

Σχετικά Άρθρα