Χίος, Παρασκευή 21 Ιουνίου

160 τ.μ. στο Μέγαρο του ΙΚΑ περιμένουν την Επιθεώρηση Εργασίας

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 25/02/2019 - 14:55
Το κτήριο του ΙΚΑ στη Χίο

160 τετραγωνικά μέτρα διαθέτει το Μέγαρο του ΙΚΑ για τη στέγαση της Επιθεώρησης Εργασίας και μένει πλέον να καθοριστεί το μίσθωμα (πιθανά συμβολικό, όπως ισχύει και για την περίπτωση του ΕΟΠΥΥ), για να μεταστεγαστεί κι αυτή η υπηρεσία στους συγκεκριμένους χώρους.

 

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου, Κώστας Λίνας, που κινεί το θέμα, όπως έκανε το προηγούμενο διάστημα με τη μεταστέγαση του ΕΟΠΥΥ, δεν μπορεί να εκτιμήσει πόσο χρόνο θα απαιτήσουν αυτές οι διαδικασίες, θυμίζοντας ότι για τον ΕΟΠΥΥ χρειάστηκαν 7 χρόνια!

 

Ελπίζει βέβαια ότι σ’αυτήν την περίπτωση οι χρόνοι θα είναι ταχύτεροι, μιας και όπως είπε, και από τη Διεύθυνση της Επιθεώρησης Εργασίας, έχουν εξεταστεί οι χώροι και υπάρχει σύμφωνη γνώμη για την μετεγκατάστασή τους.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 20/06/2019 - 17:38

Δήμος Χίου. Μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου σε ένα μικρό στενό που υπάρχουν αρκετά σπίτια και που οδηγεί στον επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο των Οθωμανικών Λουτρών κατά τη διάρκεια του χειμώνα έπεσε μέρος εγκαταλελειμμένου ετοιμόρροπου σπιτιού, το οποίο οι κάτοικοι είχαν υποδείξει στο Δήμο (ευτυχώς χωρίς θύματα).

Τα μπάζα έχουν φράξει το στενό και το υπόλοιπο τμήμα θα κατέρρεε σίγουρα.

Εστειλαν λοιπό αίτημα γραπτό  αίτημα και να ποιά είναι στην πράξη η απάντηση του Δήμου.

Να μένουν τα μπάζα πεταμένα φράζοντας τον δρόμο.

Έκλεισε λοιπόν εντελώς το στενό!

Και παραμένει κλειστό  από τις αρχές του Μάη. Αυτό δεν ενοχλεί τηνΟθωμανικών Λουτρών; Έρχονται οι επισκέπτες με τον τουριστικό οδηγό και προσπαθούν να ανοίξουν τη λαμαρίνα. Οι κάτοικοι του στενού αναγκάζονται να κάνουν κύκλο για να φύγουν από το σπίτι τους.

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις;