Χίος, Σάββατο 18 Αυγούστου

48 θέσεις γιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών κ.α. στο ΠΕΔΥ Χίου

Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 08/08/2017 - 10:34

48 θέσεις, ανάμεσά τους και 16 γιατρών γενικής ιατρικής αλλά και 4 παιδιάτρων, καθώς και νοσηλευτών, επισκεπτών υγείας, κοινωνικών λειτουργών και διοικητικού προσωπικού που θα καλύψουν ανάγκες στο ΠΕΔΥ Χίου, με διετή απασχόληση, περιλαμβάνονται στην προκήρυξη για 2.868 προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε από σήμερα στις 9 π.μ. και λήγει την 25η  Αυγούστου 2017 και ώρα 23:59. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.

Αναλυτικά οι θέσεις στη Χίο είναι οι εξής:

16 θέσεις ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

4 θέσεις ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

8 θέσεις ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

4 θεσεις ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

8 θέσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

8 θέσεις ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 

8 θέσεις ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 426 )

4 θέσεις ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 526 )

8 θέσεις ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 626 )

8 θέσεις ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ 826 )

8 θέσεις ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ 1026 )

Αναλυτικά η προκήρυξη δημοσιεύεται σε μορφή pdf

Οι Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργούν ως μονάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και μεταξύ των επιδιωκόμενων στόχων τους είναι:  • η προαγωγή και αγωγή υγείας του πληθυσμού που καλύπτουν,  • η ανάπτυξη και εφαρμογή δράσεων αγωγής και προαγωγής της υγείας στο επίπεδο της οικογένειας, της εργασίας, των σχολικών μονάδων και γενικά σε όλο το φάσμα της κοινότητας σε συνεργασία με φορείς και δομές κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης,  • η πρόληψη, εκτίμηση και διαχείριση κινδύνου για μεταδιδόμενα ή μη νοσήματα σε ομάδες ή άτομα του πληθυσμού σε συνεργασία με τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας,  • η συστηματική παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού ευθύνης τους,  • η αντιμετώπιση οξέων προβλημάτων υγείας και η κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών καθώς και η ενδεχόμενη παραπομπή τους στα Κέντρα Υγείας και Μονάδες Υγείας ή στα Νοσοκομεία, • η προγραμματισμένη φροντίδα ενηλίκων και παιδιών,    • η συνδιαχείριση με τον θεράποντα ιατρό χρόνιων ασθενών, • η κατ’ οίκον φροντίδα υγείας, κατ’ οίκον νοσηλεία και  κατ’ οίκον αιμοληψία σε μη δυνάμενους να μεταβούν στις οικείες τους μονάδες Π.Φ.Υ. • η συμβουλευτική και υποστήριξη σε άτομα και οικογένειες, • η αναγνώριση και ανίχνευση ψυχικών παθήσεων σε συνεργασία με τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας του Τομέα Ψυχικής Υγείας και αντίστοιχα η αναγνώριση και ανίχνευση περιστατικών εξαρτήσεων και παραπομπή στους αρμόδιους φορείς εξαρτήσεων,  • η εκπαίδευση και καθοδήγηση ατόμων και οικογενειών για τη διαχείριση χρόνιων νοσημάτων και καταστάσεων υψηλού κινδύνου για την υγεία τους και  • η συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων επιδημιολογικής επιτήρησης, επιδημιολογικών στοιχείων και δεικτών υγείας και φροντίδας του πληθυσμού ευθύνης.

 

Συνημμένα αρχεία:

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ Π Ε Δ Υ ΧΙΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Η 22ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο 59ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ
Σάβ, 18/08/2018 - 12:40

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα από το Λιμάνι της Χίου για το νησί των Οινουσσών για τον 68χρονο συμπολίτη μας Π.Κ, καθώς ανετράπη για άγνωστο λόγο σκάφος αναψυχής του.

 Στο σκάφος «Ασπασία» μήκους 4.90 μέτρων επέβαιναν ο ιδιοκτήτης, η 22χρονη κόρη του και ο 24χρονος γιος του καθώς και ένας 59χρονος φίλος της οικογένειας.

Η επιχείρηση διάσωσης που διενεργείται από τα ξημερώματα έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής νεκρό τον 68χρονο ιδιόκτητη ενώ διέσωσε την 22χρονη κόρη του και τον 59χρονο οικογενειακό φίλο.

Οι διασωθέντες μεταφερθήκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Χίου, το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 24χρονου γιου της οικογένειας.

Συμφωνα με πληροφορίες, η ανατροπή του σκάφους, έγινε το απόγευμα στις 5.00 , η διάσωση της 22χρονης κοπέλας εγινε τα ξημερωματα ενω βρίκονταν ήδη για ώρες στην θάλασσα, καθώς δεν υπήρχε ειδοποίηση για το συμβάν, ενώ ο 68χρονος ήταν συνταξιούχος ναυτικός.