ΑΔΕΔΥ: Η Απαγόρευση των Διαδηλώσεων δεν θα περάσει

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 08/07/2020 - 14:33

Την πρόθεση τους να μην επιτρέψουν να περάσει το νομοσχέδιο που προβλέπει μεταξύ άλλων των περιορισμών των διαδηλώσεων εξέφρασαν συνδικαλιστικοί φορείς, με την ΑΔΕΔΥ να πραγματοποιεί πανελλαδική στάση εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην είσοδο της Απλωταριάς με τους συνδικαλιστές να τονίζουν ότι δεν πρόκειται να περάσει το νομοσχέδιο.

«Όπως στο παρελθόν τέτοιοι νόμοι πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων το ίδιο θα γίνει και τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μάρκος Σκούφαλος, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

«Ο νόμος θα μείνει ως ένας λεκές στην ιστορία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος» υπογράμμισε ο κ. Σκούφαλος, συμπληρώνοντας ότι αν ήταν σε ισχύ την περίοδο των ΜΑΤ χιλιάδες χιώτες που βγήκαν στους δρόμους θα είχαν συνέπειες.

«Για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας θα πρέπει να υπάρχουν κοινωνικοί λόγοι αφήνοντας στην αστυνομία την ερμηνεία κατά το δοκούν ενώ αυτές θα πρέπει να πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένους χώρους και κατόπιν εγκρίσεων από τις αστυνομικές αρχές», ανέφερε μεταξύ άλλων κλείνοντας ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Χίου.

den_tha_perasei_o_nomos_gia_tin_apagoreysi_ton_diadiloseon

Σχετικά Άρθρα