Χίος, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Αλλαγή "φρουράς" στην 96 ΑΔΤΕ την Τετάρτη

Ο Παν. Κιμουρτζής θα παραδώσει στον Σταύρο Παπασταθόπουλο
Παρ, 08/03/2019 - 14:15

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο στρατόπεδο «Γκιάλα», θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της 96 ΑΔΤΕ κατά την οποία ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Κιμουρτζής θα παραδώσει τη Διοίκηση της ΑΔΤΕ στον Ταξίαρχο Σταύρο Παπασταθόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 20/11/2019 - 10:59
To TEDx έφτασε στη Χίο!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο TEDxChios.

Το πρώτο TEDxChios, με θέμα «Απόπλους», έρχεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:30, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Η λέξη «Απόπλους» σηματοδοτεί την αρχή του πρώτου TEDxChios και έχει συμβολική σημασία για τη Χίο, καθώς είναι συνυφασμένη με τη ναυτιλία που αποτελεί παράδοση για τη χιώτικη κοινωνία. Ωστόσο, η λέξη αυτή έχει πολλές έννοιες και μπορεί να γίνει αντιληπτή με διαφορετικό τρόπο από τον καθένα.

Η εθελοντική ομάδα TEDxChios, σας παρουσιάζει 12 ομιλητές, 11 ομιλίες, 4 καλλιτεχνικά δρώμενα, 3 εργαστήρια, αποκλειστικά δημιουργημένα για την εκδήλωση και επισημαίνει:

«Το TEDxChios αποτελεί μια ημερίδα ομιλιών, εργαστηρίων  και δρώμενων με θέματα που καλύπτουν διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Αναζητούμε μια διαφορετική οπτική σε τομείς όπως η επιστήμη, η τέχνη, ο πολιτισμός και άλλους, με στόχο την πρόκληση δημιουργικής συζήτησης και τη μετάδοση ενός αισιόδοξου μηνύματος.

Ελάτε λοιπόν να «αποπλεύσουμε» μαζί, σε ένα ταξίδι που προβλέπεται συναρπαστικό!

Μην ξεχάσετε να κλείσετε το εισιτήριό σας!

 

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα

TEDxChios

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ώρα προσέλευσης: 9:30-10:30

Ώρα έναρξης: 11:00

Ώρα λήξης: 18:45

Προπώληση εισιτηρίου: 15 ευρώ (περιλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα και καφές)

Ημέρα εκδήλωσης: 18 ευρώ

Σημεία προπώλησης: ηλεκτρονικά στο site: tedxchios.gr, βιβλιοπωλείο “Πυξίδα” και HUT DIY cafe.»