Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Αναβλήθηκε η δίκη της… τουαλέτας των Μεστών

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 18/11/2019 - 15:55

Σύσσωμο το χωριό των Μεστών κατέβηκε σήμερα στα Δικαστήρια για να υπερασπιστεί τον πρώην Πρόεδρο του, Ηλία Αυγουσίδη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, που κατηγορούνται γιατί άνευ… αδείας τοποθέτησαν Χημικές τουαλέτες στο χωριό, καλύπτοντας έτσι την αδιαφορία Δήμου και Πολιτείας.

Αφού σημειωθεί ότι η δίκη προκλήθηκε από καταγγελία ιδιώτη και όχι από τις ίδιες τις υπηρεσίες και αφού ο Δήμος μετά από αυτή την εξέλιξη δεσμεύτηκε να βοηθήσει στις σχετικές εκ των υστέρων αδειοδοτήσεις, μέχρις ότου αυτό εξασφαλιστεί και με αίτημα των κατηγορουμένων, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 27 Απριλίου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.