Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Απογοητευμένοι ακόμα και οι παστελάδες

Η κρίση χτύπησε και την Αγία Μαρκέλλα
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 22/07/2014 - 19:21

Απογοητευμένοι δήλωσαν σε ρεπορτάζ που θα μεταδοθεί αύριο στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, οι επαγγελματίες που κάθε χρόνο δραστηριοποιούνται στην Αγία Μαρκέλλα, αφού είδαν λόγο κρίσης ο τζίρος τους να έχει πτώση ακόμα και 60%. Ο κόσμος δεν ήρθε φέτος, ένα ταξίδι στην Αγία Μαρκέλλα έχει στην οικονομικότερη περίπτωση 50 ευρώ, που θα τα βρει ο κόσμος, άντε να αγοράσει λίγο παστέλι για το καλό και αυτό είναι όλο. Βέβαια το κακό στην περίπτωση μας είναι ότι στην πλειοψηφία τους πάντα, απογοητευμένοι από την κίνηση και από τις πωλήσεις τους ήταν και οι... παστελάδες. Ο κόσμος ακόμα κι' αν αγοράσει κάνει παζάρια, το Προσκύνημα έχει ένα μίσθωμα, που άλλοι χαρακτηρίζουν λογικό και άλλοι εξωπραγματικό, αλλά κυρίως αυτό που είναι καθοριστικό είναι ότι ο κόσμος δεν ανέβηκε στην Βολισσό. Ολοι ήταν ευχαριστημένοι από την δουλειά και την συμπεριφορά της νέας Επιτροπής του προσκυνήματος, αλλά πολλοί δήλωσαν ότι ήταν η τελευταία χρονιά, που ανέβηκαν να συμμετέχουν στο καθιερωμένο παζάρι. Εκτός αν μέχρι του χρόνου το... ξανασκεφτούν.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/02/2020 - 11:20

Αύριο, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του σωματείου συνταξιούχων ΝΑΤ «Ο Βροντάδος», που βρίσκονται στην ΠΕΚΕΒ, εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Θα προηγηθεί γενική συνέλευση  με θέματα:

  1. Έκθεση Πεπραγμένων
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή ή όχι του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε ευθύνης για τη Διοικητική και οικονομική Διαχείριση.
  4. Αρχαιρεσίες για εκλογή Διοικ. Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να το δηλώσουν εγκαίρως προς αποφυγή καθυστερήσεως.

Τα γραφεία του σωματείου λειτουργούν   ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

το τηλέφωνο του γραφείου του σωματείου (22710-94503) από τις 16:00-17:00