Αποχαιρετά τον «κ. Νίκο» ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ

Παρ, 25/08/2023 - 15:27

Το Δ.Σ. του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, αποχαιρετά τον «κ. Νίκο» μετά την είδηση του πρόωρου θανάτου του.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Η Πρόεδρος αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία με τον εκλιπόντα, ο οποίος επί σειρά ετών, υπηρετούσε τον σύλλογο και τα μέλη του, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του πάντα με προθυμία και ιδιαίτερη φροντίδα κυρίως στα παιδιά με αναπηρία, τα οποία μετέφερε στα σχολεία τους, αλλά και σε κάθε άλλο άτομο με αναπηρία, όποτε και όποια ώρα ζητούσαν την βοήθεια του Συλλόγου.

Ο «κ. Νίκος» όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, ήταν πανταχού παρών, άνοιγε το γραφείο από τα χαράματα και ξεκινούσε τα δρομολόγια πριν ακόμα «φέξει»!!

Αγαπούσε και υπηρετούσε τον σκοπό του συλλόγου, δεν έλεγε ποτέ όχι και ήταν ο άνθρωπος που στήριζε τις δράσεις μας ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας.

Η απώλεια του «κ. Νίκου» θα κοστίσει πολύ σε όλους μας, ιδιαίτερα όμως θα κοστίσει στην οικογένειά του, στην σύζυγο και τα 4 παιδιά του, τα οποία με την είδηση της ασθένειας του πατέρα τους, έτρεξαν σαν τα σπουργίτια κοντά του !!

Ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο και ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους, να έχουν πάντα υγεία και να θυμούνται με αγάπη τον άνθρωπό τους. Γιατί όπως είναι γνωστό ο άνθρωπος πεθαίνει όταν τον ξεχνάμε!

Το Δ.Σ αποφασίζει:

• Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία

• Να οριστεί μια ημέρα αργίας στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, στην μνήμη του.

• Να διατεθεί ποσόν για την στήριξη της οικογένειας, αντί στεφάνου

• Να παραδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια

• Να δημοσιευτεί το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στα Μ.Μ.Ε. Χίου».

Σχετικά Άρθρα