Ασφαλτοστρώνεται το τελευταίο τμήμα της Απλωταριάς

Προθεσμία ενός μηνός για την ολοκλήρωση του έργου
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 12/05/2016 - 18:00

Δημοπρατείται την Τρίτη το έργο ασφαλτόστρωσης του τελευταίου τμήματος της Απλωταριάς (από την κάθετο με την οδό Φιλ. Αργέντη μέχρι τη σύνδεσή της με τις  Στ. Τσουρή και Καλαμπόκα), με στόχο ο ανάδοχος τον Ιούλιο να έχει ολοκληρώσει και το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου να έχει τη μορφή που παρουσιάζει σήμερα η Στ. Τσουρή, δηλαδή πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά (στο πλάτος που σήμερα οριοθετείται από τα κολονάκια που υπάρχουν) και στο μέσον άσφαλτος.

Όπως είπαν στην τηλεόραση της “Α” ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Γδύσης και ο Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Λευτέρης Παπαλάνης, ο όποιος ανάδοχος το αναλάβει (προϋπολογισμός έργου 30.000 ευρώ) θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα να το έχει ολοκληρώσει και παράλληλα να εργάζεται αυτό το διάστημα τις ώρες που δεν λειτουργούν τα καταστήματα ώστε να περιορίζεται η όχληση. Ωστόσο -όπως ο κ. Δήμης Μυλωνάδης κατήγγειλε στο “Ράδιο Αλήθεια”- έχει κατατεθεί προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από το σύλλογο “Φίλοι του Πεζού” κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

“Το έργο γίνεται νόμιμα, ελπίζουμε ότι δεν θα παρουσιαστεί καθυστέρηση”, σχολίασε ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος προλογικά αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα αποξήλωσης των πλακών από τη συγκεκριμένη οδό, παραπέμποντας στην επικινδυνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

 

 

Ασφαλτοστρώνεται το τελευταίο τμήμα της Απλωταριάς - Προθεσμία ενός μηνός για την ολοκλήρωση της

Σχετικά Άρθρα