Χίος, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Δεντροφύτευση στον Κάμπο

Τρί, 12/02/2019 - 15:25

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, σε καθαρισμό και δενδροφύτευση τριών τμημάτων του Κάμπου και συγκεκριμένα στο προσκυνητάρι του Αγίου Εφραίμ, στον ‘Άγιο Ισίδωρο Πετροκοκκίνου και στο Πολυξενείο.

Σημείο συνάντησης το εκθεσιακό κέντρο “Γεώργιος Καλουτάς” στις 10:00 π.μ., για τον απαραίτητο εξοπλισμό έχει επιμεληθεί ο σύλλογος, αλλά ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί του ότι πιστεύει ότι τον εξυπηρετεί καλύτερα (γάντια, τσαπάκι κ.λπ.).

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 14/11/2019 - 15:59

Την 3η ενημερωτική ημερίδα για την ολιστική - εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση θα πραγματοποιήσει στη Χίο, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, "Γιάννης Καράλης", την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 10.30 π.μ. ο Σύλλογος Ατόμων με ΣΚΠ Χίου.

Θέματα σχετικά με την ειδικότητά τους θα αναπτύξουν ο φυσίατρος Αθανάσιος Τσιβγούλης, ο χειρούργος μαιευτήρας - γυναικολόγος Χρυσοβαλάντης Κουμπής, ο επιουρος επιμελητής ουρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χίου, Νικόλαος Λαψίδης, ο νευρολόγος στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Γιώργος Μπαλαμούτσος, 

 

(η φωτογραφία από προηγούμενη ενημερωτική εκδήλωση του συλλόγου)