Χίος, Τρίτη 23 Απριλίου

Δεντροφύτευση στον Κάμπο

Τρί, 12/02/2019 - 15:25

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, σε καθαρισμό και δενδροφύτευση τριών τμημάτων του Κάμπου και συγκεκριμένα στο προσκυνητάρι του Αγίου Εφραίμ, στον ‘Άγιο Ισίδωρο Πετροκοκκίνου και στο Πολυξενείο.

Σημείο συνάντησης το εκθεσιακό κέντρο “Γεώργιος Καλουτάς” στις 10:00 π.μ., για τον απαραίτητο εξοπλισμό έχει επιμεληθεί ο σύλλογος, αλλά ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί του ότι πιστεύει ότι τον εξυπηρετεί καλύτερα (γάντια, τσαπάκι κ.λπ.).

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 23/04/2019 - 16:17

Ο Δήμος Χίου ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για την διαδικασία της οικιακής κομποστοποίησης την Τετάρτη 8 Μαϊου από τις 5:30 μ.μ.  έως τις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες πρώτη ημέρα διανομής των κάδων κομποστοποίησης προσήλθαν στο ΣΜΑ 70 δημότες, με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Μπελέγρη να αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν να πάρουν κάδο και δεν έχουν κάνει αίτηση μπορούν ακόμη και τώρα να την υποβάλλουν στην ιστοσελίδα του δήμου Χίου, μιας και υπάρχουν επιπλέον 400 κάδοι.