Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Δημοπρατούνται τα πεζοδρόμια στην προκυμαία

Πέμ, 05/06/2014 - 15:11

Θέμα ημερών είναι η δημοσίευση στον Τύπου της δημοπράτησης του έργου κατασκευής πεζοδρομίων στο νότιο τμήμα της προκυμαίας (από τη διασταύρωση της οδού Κουντουριώτη έως το ξενοδοχείο «Χανδρής») και στην οδό Νεωρείων (Φτωχιά προκυμαία).

Το παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο Δήμαρχος Χίου και Πρόεδρός του, Πολύδωρος Λαμπρινούδης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 900.000 ευρώ και η πίστωση που μπορεί να διαθέσει για φέτος το Λιμενικό Ταμείο είναι 480.000 ευρώ, που ανάλογα με το ποσοστό έκπτωσης που θα εξασφαλιστεί στα πλαίσια της δημοπράτησης θα καθορίσει και το τμήμα του έργου που θα εκτελεστεί μέσα στο 2014, όπως δήλωσε στην «Α» ο κ. Λαμπρινούδης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 28/05/2020 - 16:25

 "Με το φύτεμα πολύχρωμων εποχικών καλλωπιστικών λουλουδιών στα παρτέρια της πόλης υποδεχόμαστε τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του τόπου μας", αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Δήμος Χίου και επισυνάπτει φωτογραφικό υλικό από τα παρτέρια στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κανάρη καθώς και έναντι της Εθνικής Τράπεζας.