Χίος, Κυριακή 9 Αυγούστου

Δημοπρατούνται τα πεζοδρόμια στην προκυμαία

Πέμ, 05/06/2014 - 15:11

Θέμα ημερών είναι η δημοσίευση στον Τύπου της δημοπράτησης του έργου κατασκευής πεζοδρομίων στο νότιο τμήμα της προκυμαίας (από τη διασταύρωση της οδού Κουντουριώτη έως το ξενοδοχείο «Χανδρής») και στην οδό Νεωρείων (Φτωχιά προκυμαία).

Το παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο Δήμαρχος Χίου και Πρόεδρός του, Πολύδωρος Λαμπρινούδης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 900.000 ευρώ και η πίστωση που μπορεί να διαθέσει για φέτος το Λιμενικό Ταμείο είναι 480.000 ευρώ, που ανάλογα με το ποσοστό έκπτωσης που θα εξασφαλιστεί στα πλαίσια της δημοπράτησης θα καθορίσει και το τμήμα του έργου που θα εκτελεστεί μέσα στο 2014, όπως δήλωσε στην «Α» ο κ. Λαμπρινούδης.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 08/08/2020 - 10:27
Διπλή σύλληψη

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο συνελήφθη στις 07-08-2020 στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατά τη διάρκεια ελέγχου αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, ενώ ακολούθως αντιστάθηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, τραυματίζοντας ελαφρά δύο εξ’ αυτών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.