Δ.Καράλης: Με επιτυχία και οι δύο ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 31/08/2018 - 14:44

Γέμισε ιστιοπλοϊκά σκάφη , για μια ακόμη φορά, το Λιμάνι της Χίου, καθώς από χθες το μεσημέρι κατέπλευσαν και οι συμμετέχοντες στην  Τουρκική REGATTA, που διεξάγεται αυτές τις μέρες και η Χίος αποτελεί σταθμό.

«Έχουν έρθει περίπου 500 άτομα, ( 400 αγωνιζόμενοι και συνοδοί), ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για του Τουρισμό Δημήτρης Καράλης, συμπληρώνοντας ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι πάνω από τον μέσο όρο των Τούρκων που επισκέπτονται την Χίο.

«Δώσαμε  όλοι οι εμπλεκόμενοι, φορείς και εθελοντές, τον καλύτερο μας εαυτό»,  τόνισε ο κ Καράλης, ευχαριστώντας όσους βοήθησαν και στήριξαν και την AEGEAN REGATTA  .

«Σε μια διοργάνωση τέτοιου μεγέθους, ασφαλώς και θα υπάρχουν θέματα που προκύπτουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν εκείνη την ώρα και αυτό είναι και το βασικό. Να μπορείς να τα αντιμετωπίζεις», ανέφερε ο Δημήτρης Καράλης.

Αναφορικά με  την τουριστική αγορά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγο της ισοτιμίας , ο υπεύθυνος για τον τουρισμό Δημοτικός Σύμβουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι δεν θα «χαθεί», ενώ το όποιο κενό δημιουργηθεί γίνονται προσπάθειες να καλυφτεί από άλλες κυρίως ευρωπαϊκές αγορές.

 

epityheis_kai_oi_dyo_istioploikes_diorganoseis

Σχετικά Άρθρα