Έδωσαν το ...αίμα τους οι Δικηγόροι

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 21/03/2019 - 13:48

Την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία για το 2019 πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου, το πρωί της Πέμπτης 21/03/19, με τους νέους δικηγόρους να δίνουν δυναμικό παρόν στο κάλεσμα των διοργανωτών.

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος πραγματοποιεί δυο αιμοδοσίες ετησίως», ανέφερε η πρόεδρος του Ανθίππη Ζαννάρα συμπληρώνοντας ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε πριν από χρόνια, είχε ατονήσει.

Από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής, η Κάτια Χούλη και ο Νίκος Παπαχατζίδης αναφέρθηκαν στην προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου προς την τοπική κοινωνία, ενώ επεσήμαναν ότι η εγγραφή νέων μελών έδωσε νέα ώθηση στην δράση.

Ικανοποιημένες από την προσέλευση εμφανίστηκαν η Δέσποινα Kανταράκη ιατρός και η Άννα Σωτηρίου νοσηλεύτρια, από το τμήμα αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου.

Μάλιστα η κ. Σωτηρίου αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε προσωπικό που υπάρχουν στο τμήμα αιμοδοσίας, τονίζοντας ότι προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες ζήτησης σε αίμα, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Επόμενες εθελοντικές αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλιου στην Λαγκάδα και την Κυριακή των Βαΐων στους Ολύμπους.

despoina_kantaraki_-_anna_sotirioy_kalyptoyme_tis_anagkes_se_aima_para_to_elahisto_prosopiko

Σχετικά Άρθρα