Εγγραφές αλλά και επισκευές στους παιδικούς σταθμούς Δ. Χίου

Πέμ, 24/03/2022 - 15:22

Από 10 έως 31 Μαΐου θα κληθούν οι γονείς που θέλουν να ενταχθούν τα παιδιά τους την εκπαιδευτική χρονιά 2022 - 2023 στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με τροφεία, να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής.

Το θέμα θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου, με τον Πρόεδρό του, Γιάννη Μανάρα, να προτρέπει και τους γονείς που προσδοκούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα που εξασφαλίζει voucher -δηλαδή δωρεάν εγγραφή- να υποβάλλουν επίσης αίτηση για παν ενδεχόμενο.

Ο κος Μανάρας προανήγγειλε ότι η επόμενη χρονιά θα έχει κάποια προβλήματα, λόγω εργασιών που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι στους σταθμούς στα πλαίσια εναρμόνισης τους με τη νομοθεσία. Πρόκειται για εργασίες, όπως αλλαγές κουφωμάτων, δαπέδων, παρεμβάσεις στις κουζίνες και τα λουτρά των σταθμών, που θα επιχειρηθεί -όπως είπε- να γίνουν την περίοδο που θα είναι κλειστοί οι σταθμοί το καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθούν μέσα σ’αυτό το διάστημα και να συνεχιστούν όταν οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα