Ένα λεωφορείο του... κουτιού για τους «Ίωνες»

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 02/09/2022 - 13:21

Όνειρο ζωής για τους Ίωνες, το Νομαρχιακό Αθλητικό Αωματείο Ατόμων με Ειδικές ανάγκες, η απόκτηση ενός λεωφορείου με τις προσπάθειες να έχουν ξεκινήσει το 2016!

6 χρόνια μετά ένα ολοκαίνουργιο λεωφορείο έφτασε για να καλύψει τις ανάγκες του σωματείου, με την πρόεδρο Μαρκέλλα Αγιασμάτη να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι οι προσπάθειες έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Με το λεωφορείο αυτό μπορούν επιτέλους να εξυπηρετηθούν μέλη μας που βρίσκονταν κυρίως σε χωριά», ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας ότι ακόμη και τα μέλη που βρίσκονται στην πόλη και ήθελαν να προπονηθούν σε αθλητικούς χώρους μπορούν τώρα πιο εύκολα να μετακινηθούν.

Το λεωφορείο αποκτήθηκε με την στήριξη όλων των Χιωτών που ανταποκρίνονταν κάθε φορά στο κάλεσμα  των Ιώνων, όπως ανέφερε η κ. Αγιασμάτη, αλλά και με τις χορηγίες του ιδρύματος Τσαπάλα, του Δήμου Χίου και τη Χιακή Ομοσπονδία Αμερικής.

Στο πλαίσιο αυτό οι Ίωνες την Τρίτη το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 μ.μ., προσκαλούν όλους τους πολίτες να γιορτάσουν μαζί τους.

giorti_gia_tin_apoktisi_toy_leoforeioy

Σχετικά Άρθρα