Χίος, Δευτέρα 6 Ιουλίου

Εν’αναμονή αποφάσεων για τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/05/2020 - 14:58

Ημέρα με την ημέρα αναμένονται οι εξελίξεις για την επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών χώρων, με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, Γιάννη Μανάρα, να βεβαιώνει ότι όταν κεντρικά η κυβέρνηση επιτρέψει τη λειτουργία τους – προς το παρόν απαγορεύεται μέχρι τις 17 Μαϊου- τότε ίσως και τη Δευτέρα να συνεδριάσει η Διοίκηση του οργανισμού για να ανοίξουν για τους αθλούμενους το ανοιχτό γήπεδο Χίου και ο πολυχώρος της Φάρκαινας.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον λειτουργίας επικεντρώνεται στα αθλήματα του στίβου και του τένις, καθώς και στην προετοιμασία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις που θα πρέπει -λόγω των σχολών που επιλέγουν- να εξεταστούν και σε συγκεκριμένα αθλήματα.

Όσο για τους κλειστούς χώρους (γήπεδα μπάσκετ και κολυμβητήριο), που έχει υπό την ευθύνη του ο φορέας, αυτά παραμένουν εκτός λειτουργίας, μέχρι νεωτέρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/07/2020 - 11:34

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 19χρονος από την ακτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι

Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκα με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.

 

Αναδημοσμίευση από stonisi.gr