
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν τόσο ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, όσο και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Μπελέγρης, στην παρουσίαση του κλαδοθρυμματιστή, ενός μηχανήματος που κατά την δημοτική αρχή, θα λύσει πολλά προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας.
«Προσπαθούσαμε 3 χρόνια να τον εντάξουμε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, αλλά τελικά τον αγοράσαμε με χρήματα από τα ανταποδοτικά», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι έτσι η υπηρεσία καθαριότητας κάνει ένα ακόμη βήμα για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Μπελέγρη, που έκανε λόγο για επίλυση χρόνιων προβλημάτων στην διαχείριση των «πράσινων αποβλήτων» δηλαδή των κλαδιών.
«Όποιος δημότης θέλει μπορεί από τις 7:00 το πρωί έως την 1:30 το μεσημέρι να φέρει τα κλαδιά του», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας.
Ο κλαδοθρυματιστής κόστισε 195.000€, ενώ λειτουργεί στον φυλασσόμενο και ελεγχόμενο από κάμερες χώρο του ΣΜΑ στην περιοχή του Κοφινά.







































