Χίος, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Εργα στον δρόμο προς τον Βροντάδο

Πέμ, 13/09/2018 - 17:39

 

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες του έργου «Ενίσχυση δικτύου χαμηλής τάσης Υ/Σ 24 Χίου και Υ/Σ 120 Χίου από δίκτυο γυμνών αγωγών σε δίκτυο συνεστραμμένου για βελτίωση ποιότητας ενέργειας», θα διακοπεί η κυκλοφορία  το χρονικό διάστημα από τις 07:00 έως τις 15:30 την Κυριακή 16/9/2018 στις παρακάτω οδούς της πόλης της Χίου.

 

  1. Στην οδό Καραολή και Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βροντάδο.
  2. Στην οδό Καλουτά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βροντάδο, από την συμβολή της Καλουτά με την Αγίου Ελευθερίου έως την συμβολή της Καλουτά με την οδό Πατριάρχου Κοκκώδη.
  3. Στην οδό Αγίου Ελευθερίου.
  4. Στην οδό Γυμνασιάρχου Αναστασιάδη.

 

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περίοικων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 23/09/2018 - 22:04

Γεννήθηκε μέσα στο... Καφενείο της Λαγκάδας, σπούδασε Μηχανικός Ε.Ν. αλλά προτίμησε τη στεριά. Ο Βασίλης Πούλος επί 31 χρόνια καταστηματάρχης στην Προκυμαία, ξεδιπλώνει την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. τις σκέψεις του στον Γιάννη Τζούμα, στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV και απορεί γιατί οι αιρετοί δεν κάνουν οφθαλμοφανή απλά πράγματα.