Εξαιρέθηκαν οι προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Χίου

Τετ, 16/09/2015 - 15:19

Απεμπλέκεται από τις εκλογές η πρόσληψη προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χίου και όπως ανακοινώνει το Νομικό Πρόσωπο από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου  έως και τη Δευτέρα  27 Σεπτεμβρίου θα δέχεται εκ νέου αιτήσεις για την πλήρωση των κενών θέσεων.

Η εξέλιξη αυτό οφείλεται στην έγκριση από το Συμβούλιο της Επικρατείας (αριθμός απόφασης 63/2015) της υποβληθείσας από την το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου αίτησης, να υπαχθεί στις προϋποθέσεις του άρθρου 28 παρ.4 του Ν. 2190/94, και ως εκ τούτου να έχει τη δυνατότητα να προκηρύξει εκ νέου τη διαδικασία πρόσληψης των αιτηθέντων έξι (6) υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Με αυτό τον τρόπο θα καταστεί δυνατή η έγκαιρη πρόσληψη δύο υπαλλήλων ΠΕ Νηπιαγωγών , δύο ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και δύο ΥΕ Καθαριστών, οι οποίοι σημειωτέον θα αμοίβονται  από έσοδα προερχόμενα από την καταβολή αντιτίμου, χωρίς να επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας», αναφέρει το δελτίο τύπου το οποίο καταλήγοντας κάνει ειδική αναφορά στο διοικητικό προσωπικό της υπηρεσίας – στο οποίο απευθύνει τα συγχαρητήριά της η διοοίηση- γιατί σε χρόνο ρεκόρ πέτυχε την εξαίρεση της υπηρεσίας από την απαγόρευση προσλήψεων της προεκλογικής περιόδου.

Σχετικά Άρθρα