Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Ευχές στους σπουδαστές των ΑΕΝ

Για την εξεταστική από τον Παγχιακό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Εμπορικού Ναυτικού
Δευ, 10/06/2019 - 09:30
xatzelenis_argyris_31-11-18

Με την ευκαιρία της έναρξης της εξεταστικής περιόδου του εαρινού εξαμήνου στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Οινουσσών και Μηχανικών Χίου ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού  εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους σπουδαστές .

Αναλυτικά σημειώνουν στο κείμενό τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αργύρης Χατζελένης και τα μέλη του Δ.Σ:

"Με καλή προετοιμασία, οργάνωση, ηρεμία, αισιοδοξία, υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να τερματίσετε επιτυχώς και σ’αυτό το ταξίδι της γνώσης, ανοίγοντας πανιά για το επόμενο.

Ειδικά στους τελειόφοιτους σπουδαστές μας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο ελπίζοντας οι γνώσεις που απέκτησαν στις Ακαδημίες μας να αξιοποιηθούν επαρκώς στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους στην θάλασσα.

Η σκέψη μας είναι δίπλα σε σας που αποτελείτε το μέλλον της εμπορικής ναυτιλίας.

Καλή δύναμη και ο Άγος Νικόλας να είναι στο πλάι σας."

 

.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή