Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Αγάπης στα Καρδάμυλα

Τρί, 08/11/2022 - 06:00

Ο Πολιτιστικός Τομέας Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων κι ο Μορφωτικός  Εκπολιτιστικός  Σύλλογος «ΟΙ ΑΜΑΔΕΣ" και το Επιστημονικό Δίκτυο Α.ΜΑ.Δ.Ε.Σ προσκαλούν σε στήριξη φιλανθρωπικού μαραθώνιου αγάπης με τρόφιμα ή δωροεπιταγές το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 10 π. μ. έως την1.00 μ μ. στην αίθουσα της πλατείας Μαρμάρου στα Καρδάμυλα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Δεν πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου, αλλά για έναν αγώνα που σκοπό δεν έχει τον τερματισμό, αλλά την ευαισθητοποίηση και τη συλλογή τροφίμων και δωροεπιταγών που θα διατεθούν μέσω της Φιλοπτώχου Καρδαμύλων «Η Αγία Μαρίνα» σε συνανθρώπους μας που η ελπίδα και το χαμόγελό τους στηρίζονται μόνο στη δική μας μικρή ή μεγάλη προσφορά. Καλούμε, λοιπόν, συλλόγους, φορείς και κάθε συμπολίτη του νησιού μας να στηρίξουν αυτήν τη φιλανθρωπική δράση, προσφέροντας απλόχερα αγάπη και χαρά σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το έργο της Φιλοπτώχου.

Αποτελεί καθήκον όλων μας και, ιδιαίτερα, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε να προάγουμε την αξία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, διότι μόνο έτσι μπορούμε να αποκαλούμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ας γίνουμε όλοι μια αγκαλιά, νιώθοντας και προσφέροντας".

Σχετικά Άρθρα