Γεύση και άρωμα μαστίχας στο επετειακό γεύμα στο Προεδρικό

Τετ, 24/03/2021 - 11:06

Η μαστίχα της Χίου θα έχει και αυτή την θέση της στο γεύμα που θα παραθέσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων που θα βρεθούν στην Ελλάδα με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα και η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φρανσουά Παρλί.

To γεύμα θα επιμεληθεί ο πρώτος έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, Λευτέρης Λαζάρου.

Όσον αφορά την μαστίχα Χίου περιλαμβάνεται στο επιδόρπιο που θα έχει «άρωμα» ελληνικής γης, καθώς θα έχει λευκή σοκολάτα, μαστίχα Χίου και κρέμα αρωματισμένη με μπαχαρικά με φιστίκια Αιγίνης

Σχετικά Άρθρα