Γιορτή της Αιμοδοσίας στην Μέσα Διδύμα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 04/08/2019 - 12:41

Με ψυχή την Νοσηλεύτρια Σμάρω Μπουλατζέρη για 5η χρονιά οι κάτοικοι της Μ. Διδύμας το γιόρτασαν στο κελί της Εκκλησιάς, πραγματοποιώντας εθελοντική αιμοδοσία.

Με τα κεράσματα τους, το κέφι τους και μια αστείρευτη διάθεσης προσφοράς στον συνάνθρωπο έδωσαν αρκετές μονάδες αίματος για να συντηρήσουν την δική τους Τράπεζα και όχι μόνο.

Κάθε φορά η συμμετοχή είναι και μεγαλύτερη μας είπαν εκ μέρους του οργανωτή Πολιτιστικού Συλλόγου  η Σμάρω Μπολατζέρη και Μαρία Πολεμίδη, ενώ η Μικροβιολόγος Χρ. Κάκκαρη τόνισε την αναγκαιότητα αδειοδότησης της Αιμοδοσίας στη Χίο, αφού ο εθελοντισμός είναι πλέον εδραιωμένος, πράγμα που σημαίνει διεκδίκηση προσωπικού και μέσων για ακόμα περισσότερες αιμοδοσίες.

Η εδραίωση του εθελοντισμού φάνηκε και στην Αιμοδοσία της Κυριακής αφού επιχειρήματα υπέρ της ειπώθηκαν από την μαθήτρια της 5ης Τάξης Δημοτικού Κωνσταντίνας Τσέλα, μέχρι τον Γιάννη Γαβρίλη εθελοντή αιμοδότη σε μόνιμη βάση και με τρείς αιμοδοσίες το χρόνο επί 5 συναπτά έτη.

Τέλος την δική της νότα προσέθεσε η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ειδικευμένη στις Μεταπτυχιακές Σπουδές για τον Διαβήτη Ευγενία Βλάχου, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί μας.

ethelontiki_aimodosia_sti_m_didyma_hthes

Σχετικά Άρθρα