Το Γυμνάσιο Βροντάδου στην Κιβωτό του Αίπους

Ανακοίνωση της Κιβωτού αιγαίου στο Αίπος
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 02/04/2018 - 20:40
Το Γυμνάσιο Βροντάδου στην Κιβωτό

Mε μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε, το πρωινό της Παρασκευής, στο παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου-Αιγαίου, στο Αίπος ,τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Βροντάδου Χίου, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία, ενέργεια και όρεξη συνεργάστηκαν με τα παιδιά μας, με σκοπό να ομορφύνουν το παιδικό χωριό του Αίπους.

Συγκεκριμένα τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, βοήθησαν στο βάψιμο της περίφραξης του παιδικού χωριού, στην περιποίηση του λαχανόκηπου και βοτανόκηπου, στο μάζεμα των κλαδιών και στην περιποίηση των εξωτερικών χώρων.

Σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν η υλοποίηση κοινών δράσεων υποστηρικτικού και δημιουργικού χαρακτήρα στο παιδικό χωριό του Αίπους αλλά και η επιθυμία του σχολείου και της Κιβωτού του Κόσμου να κατανοήσουν, οι μαθητές, στην πράξη, την έννοια, τη δύναμη καθώς και  όλα τα  ευεργετικά οφέλη της εθελοντικής προσφοράς. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνάσιου Βροντάδου Χίου, για την βοήθειά τους αυτή, κι ευελπιστούμε να επαναλάβουμε κοινές δράσεις και στο μέλλον.

Το Γυμνάσιο Βροντάδου στην Κιβωτό
Το Γυμνάσιο Βροντάδου στην Κιβωτό

Σχετικά Άρθρα