Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Η πιο… χειμερινή πίτα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 16/02/2020 - 13:23

Αψηφώντας τον καιρό, οι χειμερινοί κολυμβητές τήρησαν το έθιμο, κόβοντας την βασιλόπιτα τους, το μεσημέρι της Κυριακής στον Μέγα Λιμνιώνα.

Απουσιάζοντος του επίτιμου Προέδρου Γιάννη Καλούδη, λόγω αδιαθεσίας, την πίτα… ευλόγησε ο επίτιμος Αντιπρόεδρος Γιάννης Γαϊσίδης.

Περιττό να αναφερθεί ότι το φλουρί από την βασιλόπιτα, που φτιάχθηκε δια χειρών του Γιάννη Αργυράκη, έπεσε στον, αυτός κι’ αν είναι επίτιμος χειμερινός κολυμβητής, Γιώργη Λύκο, απουσιάζοντος της συζύγου, που είχε ένα ατύχημα σπίτι της.

Για του λόγου το αληθές, μας έστειλε σχετική φωτογραφία, αν και ο… χειμερινός κολυμβητής σύζυγος υποστηρίζει ότι μετά από 42 χρόνια έγγαμου βίου με τη Λίτσα, επιτέλους «έσκισε τη γάτα» και την έβαλε στη… θέση της.

Και του χρόνου και περαστικά στην Λίτσα Λύκου.  

Περαστικά στην Λίτσα Λύκου

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 22:00

Ένας 40χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στον θάλαμο SARS του Νοσοκομείου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο ασθενής, που είναι στρατιωτικός, είχε προσέλθει από το Σάββατο με συμπτώματα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το ινστιτούτο παστέρ, παρά μόνο σήμερα το μεσημέρι.

Από το Νοσοκομείο εκτός της νοσηλείας του γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο κύκλος του λώστε ή δυνατόν να στεγανοποιηθεί το πρόβλημα.