Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καραολή και Δημητρίου το Σάββατο

ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠO ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Παρ, 25/08/2023 - 15:22

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Βελτίωση πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά», θα εκτελέσει εργασίες στα πεζοδρόμια στην οδό Καραολή & Δημητρίου και στην οδό Καλουτά στα πλαίσια του έργου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί:

• Παρεμπόδιση ενός ρεύματος κυκλοφορίας των οχημάτων και δίκυκλων επί της οδού Καλουτά από την διασταύρωσή της με την οδό Χαρ. Αλοιμονάκη έως την διασταύρωσή της με την οδό Γυμνασιάρχου Αναστασιάδη στο ρεύμα κυκλοφορίας από την πόλη της Χίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Χίου (βόρεια). Η ρύθμιση της κυκλοφορίας για τα οχήματα και τα δίκυκλα που θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει επί τόπου από το προσωπικό του έργου από το Σάββατο 26/08/2023 που θα εκτελεστούν οι εργασίες καθαιρέσεως τμήματος των πεζοδρομίων στα πλαίσια του έργου έως το πέρας αυτών.

• Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων και δίκυκλων επί των 1ου και 2ου αδιέξοδων οδών (πλησίον παιδικού σταθμού Λιλιπούπολη) που βρίσκονται εγκάρσια επί της οδού Κραολή & Δημητρίου όπου θα εκτελεστούν εργασίες καθαιρέσεων.

 

Σχετικά Άρθρα