Χίος, Δευτέρα 13 Ιουλίου

Μάζεψαν ένα φορτηγό σκουπίδια στις Οινούσσες!

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 02/04/2019 - 15:27

Το ΕΠΑΛ Οινουσσών μαζί με το Γυμνάσιο με τις Λ.Τ. καθάρισαν σήμερα τις παραλίες Κακοπετριά, 1ο Μπιλάλι, Μπιλάλι, Φασόλι και Κάστρο και κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να γεμίσουν ασφυκτικά ένα φορτηγό με σκουπίδια και να αφήσουν πίσω τους 5 πεντακάθαρες παραλίες!

Η δράση έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Εθελοντισμού "Let's do it Greece - Νοιάζομαι και Δρω".

Οι μαθητές των δυο σχολείων με την καθοδήγηση και ενεργό συμμετοχή των καθηγητών έδειξαν στην πράξη το αγνό και ειλικρινές ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον.

Με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους Γιάννη Παλάση και Ζώη Λάτση που με το φορτηγό του Δήμου Οινουσσών βοήθησαν στην άμεση αποκομιδή.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 13/07/2020 - 20:00

Την σεπτή μνήμη της χιοπολίτιδος Αγ. Μαρκέλλας θα τιμήσει και φέτος με την επιβεβλημένη λαμπρότητα η Χιακή Αδελφότης Αττικοβοιωτίας «ο Κοραής» συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των Χίων της πρωτεύουσας.

Ο καθιερωμένος πανηγυρικός εορτασμός θα τελεστεί κατά τη Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 9.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, όπου θα εκτεθεί σε προσκύνημα και η Ιερά Εικόνα της Αγίας, που προσέφεραν το 1905 στον Πειραιά οι πρώτοι Χιώτες έποικοι. Ο εορτασμός τελεί υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και συμμετέχουν οι αρχές της πόλης.

Χορηγοί θα είναι όπως κάθε χρόνο οι οικογένειες Σιδεράτου και Τριανταφύλλου.

Η Αδελφότης μας σας προσκαλεί να συμπροσευχηθούμε για να δωρίζει η Αγία την ευλογία και τη χάρη Της στον τόπο μας, στον ευλαβή χιακό λαό και στους Χιώτες της διασποράς.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Στ. Δανιήλ

και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κοραή» Αττικοβοιωτίας