Χίος, Δευτέρα 20 Μαΐου

Με... χορηγό την Ένωση Εφοπλιστών επισκευή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ

Πέμ, 11/10/2018 - 10:30

Μετά από ένα χρόνο ακινησίας τελικά η κινητή μονάδα 4χ4 ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στην Χίο επισκευάστηκε με δαπάνες της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος και τη μεσολάβηση του Νότη Μηταράκη, γεγονός το οποίο γίνεται γνωστό από το παρακάτω ευχαριστήριο της τριμελούς επιτροπής του ΕΚΑΒ Χίου:

«Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά, μετά από παράκκλησή μας, στο αίτημα που στείλαμε προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος, για την ανάληψη του κόστους επισκευής της κινητής μονάδας 4χ4 ασθενοφόρου του τομέα μας. Η κινητή μονάδα επισκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδος.»

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 20:08

Γιορτή για τους φίλους των σκυλιών εξελίχθηκε το διήμερο η Διεθνής εκδήλωση κυνοφιλίας, που διεξήχθη το Κέντρο Γ. Καλουτάς το σαββατοκύριακο.

Διοργανώθηκε από τον Κυνοφιλικό Σύλλογο Χίου και συμμετείχαν ιδιοκτήτες σκύλων από 10 χώρες, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, περιποίηση και τεχνική σε διάφορα αγωνίσματα – παιχνίδια, ενώ υπήρχαν κριτές που βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους.

Δυστυχώς η εκδήλωση δεν προβλήθηκε σε τοπικό επίπεδο και έτσι πολλοί που θα ήθελαν να συμμετέχουν το γνώρισαν σχεδόν εκ των υστέρων.