Με κάθε επισημότητα η πίτα του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 06/01/2023 - 13:08
Η πίτα 2023 των Εφέδρων Αξιωματικών Χίου

Ανήμερα των Θεοφανίων Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Χίου, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Χίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της αγιοβασιλόπιτάς του, παρουσία των Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, Αρχών του Τόπου, μελών του Συνδέσμου, του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη του βουλευτή Χίου και Αναπληρωτή Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη και του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη.

Ο Μητροπολίτης Χίου στην έναρξη της εκδήλωσης σημείωσε στο λόγο του τη σημασία της ημέρας των Φώτων και τη συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στην πατρίδα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στη γείτονα χώρα.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: "Αγιάσαμε σήμερα τα γαλανά ύδατα ώστε να καθρεπτίζεται σε αυτά το χρώμα της σημαίας που έχει τα αποκλειστικά κυριαρχικά δικαιώματα".

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Παύλο Καλογεράκη, ένα ιστορικό προσωπικό του φωτορεπορτάζ από τη συμμετοχή του ίδιου και του Συνδέσμου στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2022 στη Βόρεια Ήπειρο.

Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκε με την πλακέτα του Συνδέσμου ο Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Χατζής.

apenanti_se_kathe_anistoriti_apeili_i_patrida_mas_einai_ishyri

Σχετικά Άρθρα