Με μέτρα προστασίας αλλά και αρκετό κόσμο η επαναλειτουργία της αγοράς

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 11/05/2020 - 13:58

Ανέβασαν… ρολά σήμερα, μετά από σχεδόν δυο μήνες διακοπής, τα εμπορικά καταστήματα, με τους καταναλωτές να κατεβαίνουν στην αγορά έστω για μια διερευνητική βόλτα.

Η κίνηση στην αγορά αυξήθηκε κυρίως τις μεσημβρινές ώρες ενώ σε όλα τα καταστήματα τηρούνταν τα μέτρα προστασίας, όπως για παράδειγμα ο μέγιστος αριθμός πελατών ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος.

«Οι επόμενες μέρες θα δείξουν την κίνηση στο… ταμείο των εμπόρων», ανέφερε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου Βικτωρία Αμπαζή, τονίζοντας ότι μέχρι την Παρασκευή είναι σε ισχύ η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων ενώ πιθανά μετά να ακολουθήσουν προσφορές.

Παράλληλα η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου δεν έκρυψε την ανησυχία της για το μέλλον αρκετών καταστημάτων τονίζοντας ότι όλες οι υποχρεώσεις έχουν συσσωρευτεί για το επόμενο διάστημα.

«Οι υποχρεώσεις και οι οφειλές δεν έχουν παραγραφεί απλά έχουν μετατοπιστεί για τους επόμενους μήνες και θα εξαρτηθεί από την δουλειά αν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε» ανέφερε  χαρακτηριστικά η κ. Αμπαζή.

oi_oikonomikes_ypohreoseis_ton_emporon_ehoyn_metatopistei_to_epomeno_diastima

Σχετικά Άρθρα