Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Με ολόγιομο φεγγάρι, πεζοπορία Νένητα - Καταρράκτη

Τετ, 14/08/2019 - 15:52

Ο Σύλλογος Φίλοι των Μονοπατιών Χίου για 4η συνεχόμενη χρονιά, οργανώνει πεζοπορία το βράδυ της Αυγουστιάτικης Πανσεληνου. Με ολόγιομο φεγγάρι 50 περίπου περιπατητές (οι συμμετοχές έχουν ήδη συμπληρωθεί), όπως είπε ο Γιώργος Χαλάτσης, αύριο βράδυ θα ξεκινήσουν από τα Νένητα και μέσα από χωματόδρομους θα κατευθυνθούν στην Βοκαριά και στην συνέχεια στον Καταρράκτη. 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή