Χίος, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Μέτρα για τον Κορωνoϊό από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το ΚΕΛΠΝΟ

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 14/02/2020 - 13:44

Μέτρα για τον κορωνοϊο, λαμβάνει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μετά από εντολή του ΚΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Παντελή Βρουλή, υπάρχουν αναρτημένες οδηγίες  σε όλες τις πύλες εισόδου, προκειμένου να ενημερωθούν επισκέπτες και εργαζόμενοι για τα βασικά μέτρα πρόληψης που δεν διαφέρουν από αυτά της Γρίπης.

«Οι πολίτες πρέπει να φορούν ειδικές μάσκες σε περίπτωση κρυολογήματος, να πλένουν καλά τα χέρια τους και γενικά να αποφεύγονται οι κλειστοί χώροι όπου συνωστίζεται κόσμος», ανέφερε ο κ Βρουλής συμπληρώνοντας ότι μετά από εντολή του ΚΕΛΠΝΟ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στα νοσοκομεία για να φιλοξενήσει αν χρειαστεί ύποπτο κρούσμα.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 24/02/2020 - 06:45

Ο χάρος βγήκε παγανιά τις τελευταίες μέρες στα Θυμιανά και άρχισε να παίρνει συγχωριανούς… Έτσι χτες το πρωί ήρθε η σειρά του Παντελή Σωτηρίου στα 91 χρόνια του που αντιμετώπιζε αρκετά κινητικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό…

   Ενας Παντελής που πρόσφερε πολλά στο χωριό  από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε και υπηρέτησε σε πολλά τέτοια μετερίζια…

   Διετέλεσε εκλεγμένος Πρόεδρος της πάλαι ποτέ Κοινότητας Θυμιανών για δύο τετραετίες (1986-1990 και 1990-1994) και μάλιστα επιτελώντας ουσιαστικό και σημαντικό έργο. Με πολύ μεγάλη αγάπη και με συνεχή εγρήγορση και πολλά τρεξίματα αλλά και με εντιμότητα.

   Επί πολλά χρόνια διατηρούσε παντοπωλείο στο Καρούλι, ήταν ο φύλακας άγγελος του μοναστηριού των Αγίων Αναργύρων και του ξωκλησιού του Προφήτη Ηλία αλλά και του ομώνυμου δασικού πυρήνα,  ενώ υπηρέτησε και ως επίτροπος επί πολλά χρόνια την εκκλησία του Αγίου Ευστρατίου.

   Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα είχε ως  πρώτιστο καθήκον την προσφορά στο χωριό, στο οποίο επιτέλεσε έργο, και στους συγχωριανούς του και γι αυτό και η μνήμη του θα γραφτεί στην ιστορία.

   Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον Άγιο Ευστράτιο.  

Δ. Φρεζούλης