
Ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την δωρεά των 40.000 ευρώ από τον Οίκο Ναύτου προκειμένου να αναβαθμιστεί η πτέρυγα των καρκινοπαθών, εμφανίστηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου Τούλα Βογιατζή.
«Μπήκε το νερό στο αυλάκι», ήταν το πρώτο σχόλιο της, εκτιμώντας ότι το ποσό αυτό, που μένει να το αποδεχτεί το Υπ.Υγείας θα ανοίξει το δρόμο για την αναβάθμιση της πτέρυγας των καρκινοπαθών.
«Κυρίως την περίοδο του κορωνοϊού οι καρκινοπαθείς αποφεύγουν να κάνουν ταξίδια στην Αθήνα και οι χημικοθεραπείες γίνεται εδώ, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου.
Παράλληλα η κ. Βογιατζή ευχαρίστησε την διοικητή του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας χημικοθεραπείας τονίζοντας ότι είναι δίπλα στο σύλλογο και τους ασθενείς.







































