Το Μυστήριο του Σταυρού και η εορτή της Σταυροπροσκύνησης

Ο Πατέρας Ιωάννης Τσιμούνης στο ''Κατευθυνθήτω''
Πέμ, 01/04/2021 - 18:08

Για το Μυστήριον του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού μιλούν αυτό το Σαββατοκύριακό στην Εκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' στην  Αλήθεια ΤV ο Γιάννης Χονδρέλης και ο Πατέρας Ιωάννης Τσιμούνης Εφημέριος Του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παναγίας Λετσαίνης Χίου, που ο Σεβασμιώτατος τον επέλεξε να μιλήσει για το θέμα αυτό.

Η συζήτηση αυτή γίνεται με αφορμή την Εορτή της Σταυροπροσκύνησης που έχουμε αυτήν την Κυριακή 4 Απριλίου.

''Ο Σταυρός του Χριστού μας, η Σταύρωση, είναι ένα μυστήριο με το οποίο ''ο πάντων χρεολύτης ανθρώπων'' αυτός δηλαδή που λύνει σε όλους μας όλα τα χρέη (τα οφειλήμματα ημών), με τη Θυσία Του έσκισε το χειρόγραφο με τις καταχωρημένες αμαρτίες όλων των γεννεών, παρελθόντων, παρόντων και μελλουμένων και έδωσε χάρη στους ανθρώπους με την Ανάστασή Του για την συμμέτοχή στην Αιώνια Ζωή και Ανάσταση. Αυτά και πολλά άλλα σημαντικά και σπουδαία που ενδιαφέρουν όλους τους Χριστιανούς και πρέπει να τα γνωρίζουμε, λέει ο Πατέρας Ιωάννης Τσιμούνης στην συνέντευξή του στην Εκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' στην Αλήθεια ΤV το Σάββατο 3 Απριλίου στις 5μμ και στις 9μμ και σε επανάληψη την Κυριακή Απριλίου 2021 τις ίδιες ώρες.

Η συνέντευξη μεταδίδεται και ραδιοφωνικά το πρω'ί της Δευτέρας 5 του μηνός στις 11 το πρω'ί' από το Ραδιόφωνο της Αλήθειας.                

Σχετικά Άρθρα