Ο Σύλλογος Δασκάλων αποχαιρετά τον Γ. Καρατζά

Τρί, 29/11/2022 - 14:51

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου «Αδαμάντιος Κοραής» αποχαιρετά με θλίψη τον συνταξιούχο δάσκαλο Γεώργιο Καρατζά του Κωνσταντίνου από τον Κάμπο της Χίου.

Όπως σημειώνει σε συλλυπητήρια επιστολή του " η διδασκαλική, πολιτιστική και κοινωνική παρουσία του έγινε αισθητή στον αγαπημένο γενέθλιο χώρο, στον Κάμπο αλλά και στα Μαστιχοχώρια,  στα Θυμιανά, στην Καλλιμασιά, στον Καταρράχτη, στο Θολοποτάμι και στο σχολείο των Καμποχώρων στο Χαλκειός. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας με χρέη Γραμματέα και Αντιπροέδρου υπηρετώντας με σεβασμό και υπευθυνότητα το ρόλο του. Ο συνάδελφος Γεώργιος Καρατζάς άσκησε με αγάπη και ήθος το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει στην οικογένεια του, τα θερμά του συλλυπητήρια".

Aπό την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Η Εκπαιδευτική Κοινότητα αποχαιρετά με οδύνη το άξιο μέλος της, Γεώργιο Καρατζά.

Τεράστια η προσφορά του τόσο στα εκπαιδευτικά, όσο και τα κοινωνικά  δρώμενα του νησιού μας επί σειρά ετών.

Η καλοσύνη, η αγάπη του για τους συναδέλφους του κ τον άνθρωπο  γενικότερα, η εντιμότητά του, συνιστούν τη σπουδαία παρακαταθήκη του για τη νεότερη εκπαιδευτική γενιά.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου,εκφράζει στην οικογένειά του ειλικρινή συλλυπητήρια/.

Παρομοίως 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου συνήλθε σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 σε έκτακτη συνεδρίαση, με την υπ’ αριθ. 48/2022 απόφασή του και εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα, για να εκφράσει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια και να συμπαρασταθεί στο πένθος του Προέδρου του Δ.Σ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου κ. Κωνσταντίνου Γεωργ. Καρατζά, για το θάνατο του πατέρα του Γεωργίου Καρατζά, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:         

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ:

«Για το θάνατο του Γεωργίου Καρατζά, πατέρα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου Γεωργίου Καρατζά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου αποφασίζει ομόφωνα:

1. Να συμπαρασταθεί στο πένθος του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου κ. Κωνσταντίνου Γεωργ. Καρατζά για τον αδόκητο χαμό του εκλιπόντα πατέρα του.

2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

3. Να παραστεί ο Αντιπρόεδρος της επιτροπής κ. Γεώργιος Αμέντας και αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

4. Να δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 29/11/2022 στις 15:30 μ. μ. στο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σταφυλά Κάμπου Χίου».

 

Σχετικά Άρθρα