Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Οι...ρίζες στην Μέσα Κλειδού εμποδίζουν την ροή της πηγής προς την δεξαμενή

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 09/07/2020 - 14:33

Την ώρα που υπάρχει αυξημένη ζήτηση για πόσιμο νερό, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, έστω και με την μέθοδο του… κουβαλήματος από τις πήγες, η πηγή της Μέσα Κλειδούς δεν τροφοδοτεί την δεξαμενή από την οποία προμηθεύονται νερό οι πολίτες, καθώς δεν έχει καθαριστεί από ρίζες που εμποδίζουν την ροή του νερού, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΦΟΒ Πολύδωρος Στείρος.

«Τυχαία ανακαλύψαμε σε μια εξόρμηση στην περιοχή ότι οι ρίζες των δέντρων, που έπρεπε να έχουν καθαριστεί, εμποδίζουν την ροή προς την πηγή με αποτέλεσμα όλο το πόσιμο νερό που υπάρχει στην πηγή να μην καταλήγει στην δεξαμενή και κατ επέκταση στους πολίτες», τόνισε ο κ. Στείρος συμπληρώνοντας ότι η δεξαμενή τροφοδοτείτε από άλλες μικρότερες πηγές της περιοχής.

 

Φωτο από Κατερίνα Γεωργούλη

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 13/08/2020 - 11:10

Μουσική βραδιά διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 22:00 στην Ηώ (Δασκαλόπετρα) σε μια βραδιά όπου θα μας συνοδέψουν με την παρουσία τους δυο δικά του παιδιά οι Βασιλάκης Μανώλης και Στείρος Γεώργιος και οι Γιακουμή Αγγελική και Κακμής Νίκος.

Τα παιδιά έχουν επιμεληθεί ένα πρόγραμμα με σύγχρονα τραγούδια αλλά και τραγούδια παλιά και αγαπημένα, για μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά στο περιβάλλον της Δασκαλόπετρας με θεά την θάλασσα.

Θα εφαρμοστούν όλα τα μετρά προστασίας (μόνο καθήμενοι σε τραπέζια με αποστάσεις δίχως πίστα).