Χίος, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

"Ολοι μαζί μπορούμε...για την γνώση" των ενηλίκων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΚΕΒ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 06/03/2019 - 13:14

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν 25 ενήλικες το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε… για την γνώση» του  ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με την ΠΕΚΕΒ και το ΕΠΑΛ Βροντάδου.

Οι ενήλικες μαθητές, στην πλειονότητα  τους άτομα άνω των 60 ετών, κάθισαν στα θρανία προκειμένου να μάθουν τον απέραντο κόσμο του διαδικτύου και την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσω την μοναξιά μου, χωρίς να γίνομαι βάρος στα παιδιά μου», ανέφερε μια μαθήτρια, ενώ ως ένα απαραίτητο επαγγελματικό εργαλείο, χαρακτήρισε το διαδίκτυο, επαγγελματίας που στερείται γνώσεων στην χρήση του.

Όλοι οι μαθητές μίλησαν με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία αυτή, τονίζοντας τις… πόρτες που ανοίγει, στην καθημερινότητα τους.

«Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό που υπάρχει στην ηλικία αυτή, αναφορικά με την χρήση του διαδικτύου», ανέφερε ο εκπαιδευτής του τμήματος, Γιάννης Μεννής,  ευχαριστώντας το ΣΚΑΪ, την ΠΕΚΕΒ και το ΕΠΑΛ  Βροντάδου για αυτή την πρωτοβουλία.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 14/11/2019 - 15:59

Την 3η ενημερωτική ημερίδα για την ολιστική - εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση θα πραγματοποιήσει στη Χίο, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, "Γιάννης Καράλης", την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 10.30 π.μ. ο Σύλλογος Ατόμων με ΣΚΠ Χίου.

Θέματα σχετικά με την ειδικότητά τους θα αναπτύξουν ο φυσίατρος Αθανάσιος Τσιβγούλης, ο χειρούργος μαιευτήρας - γυναικολόγος Χρυσοβαλάντης Κουμπής, ο επιουρος επιμελητής ουρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χίου, Νικόλαος Λαψίδης, ο νευρολόγος στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Γιώργος Μπαλαμούτσος, 

 

(η φωτογραφία από προηγούμενη ενημερωτική εκδήλωση του συλλόγου)