Περισσότερα παιδιά με το ΕΣΠΑ στους σταθμούς της ΔΗΚΕΧ;

Πέμ, 14/07/2016 - 15:26

«Όσο περισσότερα παιδιά χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ για δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς της ΔΗΚΕΧ (Νερομπογιές και νότες και Γλυκό μου μανταρίνι) τόσο υπάρχουν περιθώρια συγκράτησης των τροφείων για τα υπόλοιπα, που τα διατηρούμε στα 50 ευρώ μηνιαίως».

Με τα παραπάνω ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Γιώργος Κερμπάτσος επισήμανε ότι η λειτουργία των δύο σταθμών στηρίζεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει τα 70 σε σύνολο 100 παιδιών που εγγράφονται κατ’ έτος και φέτος διαφαίνεται η προοπτική ο αριθμός των καλυπτόμενων θέσεων να αυξηθεί, εφ’οσον υπάρχουν μητέρες που έχουν λάβει voucher και θέλουν να πάνε τα παιδιά τους εκεί.

Ο κ. Κερμπάτσος σε δηλώσεις του στην «Α» ανέφερε τέλος ότι και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο έχει δυναμικότητα 50 παιδιών αναμένεται να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα την επόμενη περίοδο, αφού παρά τις ανησυχίες που υπήρχαν ότι θα μειωθεί το κριτήριο του εισοδήματος των γονέων, τελικά αυτό παραμένει όπως και πέρσι στα 27.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα