Πλήρης συμμόρφωση πολιτών και επιχειρηματιών στα νέα μέτρα

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 09/11/2021 - 13:45

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικοί σε όλη τη Χίο προκειμένου να ελέγχουν την τήρηση των νέων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή και Ταξίαρχο Χίου Γιώργο Κεβόπουλο, από το Σάββατο υπάρχει σε ισχύ ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι είναι σαρωτικοί ενώ από τις πρώτες 24 ώρες εφαρμογής των μέτρων έχουν βεβαιωθεί στη Χίο 11 παραβάσεις που αφορούν κυρίως χρήση μάσκας, ενώ έχουν διενεργηθεί 570 έλεγχοι οι 170 εκ των οποίων αφορούν επιχειρήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κεβόπουλος, η επιδημιολογική εικόνα της Χίου είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρηματίες τηρούν τα μέτρα.

Την ίδια εικόνα μετέφερε και ο Διευθυντής του τμήματος Αστυνομίας Χίου Γιάννης Αραμπατζής, που τόνισε ότι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται όλο το 24ωρο και σε όλη τη Χίο.

Ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε και ο ίδιος στην καλή εικόνα που έχει το νησί τόσο σε επίπεδο κρουσμάτων όσο και τήρησης των μέτρων, ενώ επεσήμανε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν για  όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

syneheis_eleghoi_stin_agora_kai_sta_katastimata_estiasis

Σχετικά Άρθρα