Πρέπει ο Βροντάδος να γεμίσει... κλήσεις;

Σάβ, 05/12/2020 - 19:38

Αυτό θέλει να αποφύγει το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου αφού προφανώς η παράνομη στάθμευση, το κλείσιμο στροφών κ.λπ. έχουν γίνει μάστιγα, που τους πρώτους που ενοχλούν είναι τους Βρονταδούσους που σέβονται τους κανόνες.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους του προβλήματος είναι η παρακάτω έκκληση του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής:

 

ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Ανακοίνωση προς τους κατοίκους του Βροντάδου

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, με την ιδιότητα της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, απευθύνομαι προς εσάς, τους κατοίκους της πόλεώς μας, προκειμένου να ζητήσω τη βοήθειά σας σε δυο, καίριας σημασίας, τοπικά προβλήματα.

Το πρώτο σχετίζεται με ζημιές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός της Σάμου σε παλαιά, ακατοίκητα κτίσματα της πόλης μας. Επειδή είναι αδύνατον να γίνει υπηρεσιακώς ο αναγκαίος και έγκαιρος λεπτομερής έλεγχος όλων αυτών των κτισμάτων, σας παρακαλώ θερμά όπως μας κάνετε άμεση τηλεφωνική ενημέρωση για οποιαδήποτε αναλογη περίπτωση ετοιμόρροπου κτιρίου που γνωρίζετε.

Το δεύτερο πρόβλημα σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη παράνομη και άκρως επικίνδυνη στάθμευση αυτοκινήτων σε στροφές δρόμων του Βροντάδου όπου, εκ του νόμου, απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση όπως ακριβώς απαγορεύεται και η απλή στάση ή στάθμευση σε όλους τους στενούς δρομίσκους για λόγους ανεμπόδιστης και ακίνδυνης κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος (ασθενοφόρων, ιατρών, πυροσβεστικών, λεωφορείων, αποκομιδής απορριμμάτων, μεταφοράς οικοδομικών και άλλων υλικών αλλά και Ι.Χ.).

Ενδεχόμενη συνέχιση της ανεύθυνης και παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτων σε στροφές και στενά δρομάκια, θα μας αναγκάσει να ζητήσουμε την επέμβαση των αρμοδίων Αρχών (Τροχαίας και Δήμου) τόσο για την επιβολή των προβλεπόμενων μεγάλων προστίμων όσο και για την απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων μέσω γερανού.

Η ενημέρωσή μας μπορεί να γίνεται στο τηλέφωνο 6974472055 κατά τις καθημερινές ημέρες από 6.00 μμ έως 10.00 μμ

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την ό,ποια βοήθεια προσφέρετε στο έργο μας.

 

                                                                                          

 

Σχετικά Άρθρα