
Κάρτες προμήθειας καυσίμων, αξίας 3.000 ευρώ, για τα ιδιωτικά οχήματα των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, προσέφερε σήμερα το πρωί στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη ο Δ/νων Σύμβουλος των ΕΛ.ΠΕ., λέγοντας ότι θα επιδιώξουν ο δεσμός με τη Χίο να λάβει έναν πιο μόνιμο τρόπο, μετά τη συνεργασία που είχαν, μεταξύ άλλων και με την τοπική κοινωνία, για το Κέντρο Υποδοχής.
Ο κ. Στεργιούλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η εταιρεία το 2015, που εκτός των άλλων είχε και τα capital controls.
O Αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τη δυναμική των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, λέγοντας ότι η Π.Ε. Χίου έκανε ό,τι “ήταν ανθρωπίνως δυνατόν” για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βίωσε ο τόπος μας, αφού μόνο το 2015 πέρασαν από τη Χίο 125.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
Ευκαιρίας δοθείσης ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από το Δ/νοντα Σύμβουλο των ΕΛΠΕ να συνδράμει και στο ζήτημα της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, λόγω και του ατυχήματος του περασμένου Μαϊου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 4 εργαζόμενοι.







































