Χίος, Δευτέρα 13 Ιουλίου

Προσοχή μετεωρολογική ''βόμβα'' το απόγευμα

Σάβ, 10/02/2018 - 06:02
Μετερεωρολογική βόμβα

Σήμερα Σάββατο 10/2 στην Χίο αναμένεται λιγοστή ηλιοφάνεια με αρκετή συννεφιά και διαστήματα ασθενούς βροχής,κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά Ν/Α-Α ασθενείς,ενώ από αργά το απόγευμα αναμένεται να ενισχυθούν σημαντικά από Ν-Ν/Δ διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14οC. Αύριο Κυριακή 11/2 το πρωί αναμένονται ασθενείς βροχές,ωστόσο ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν/Δ-Δ 6-4 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-10οC. Χρειάζεατι ιδιαίτερη προσοχή στους ανέμους από αργά το απόγευμα σήμερα και για μερικές ώρες,καθώς μετεωρολογική ''βόμβα'' στην δυτική και κεντρική Ελλάδα θα προκαλέσει ενδεχομένως απότομη και απρόβλεπτη ενίσχυση των ανέμων.

Νίκος Χάψας

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 13/07/2020 - 20:00

Την σεπτή μνήμη της χιοπολίτιδος Αγ. Μαρκέλλας θα τιμήσει και φέτος με την επιβεβλημένη λαμπρότητα η Χιακή Αδελφότης Αττικοβοιωτίας «ο Κοραής» συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των Χίων της πρωτεύουσας.

Ο καθιερωμένος πανηγυρικός εορτασμός θα τελεστεί κατά τη Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 9.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, όπου θα εκτεθεί σε προσκύνημα και η Ιερά Εικόνα της Αγίας, που προσέφεραν το 1905 στον Πειραιά οι πρώτοι Χιώτες έποικοι. Ο εορτασμός τελεί υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και συμμετέχουν οι αρχές της πόλης.

Χορηγοί θα είναι όπως κάθε χρόνο οι οικογένειες Σιδεράτου και Τριανταφύλλου.

Η Αδελφότης μας σας προσκαλεί να συμπροσευχηθούμε για να δωρίζει η Αγία την ευλογία και τη χάρη Της στον τόπο μας, στον ευλαβή χιακό λαό και στους Χιώτες της διασποράς.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Στ. Δανιήλ

και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κοραή» Αττικοβοιωτίας