Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου για την εκδημία της Βασιλικής Μιλτιάδη Ζαννάρα

Δευ, 17/02/2020 - 15:24
Σημαντικές απώλειες ανθρώπων

Σήμερα, την 17η Φεβρουαρίου του έτους 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Συλλόγου επί της οδού Ροδοκανάκη αριθμ. 30, συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου  εξ αφορμής της προς Κύριον εκδημίας της Βασιλικής Μιλτιάδη Ζαννάρα, πεφιλημένης μητέρας της κ.Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η μεταστάσα είχε αποσπάσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων με την «αρχοντική»  απλότητα στην συμπεριφορά της και την διακριτική παρουσία της          -ένδειξη της συνετής καρδιάς της-. Έργο της ζωής της τα τρία παιδιά της με τα οποία πλούτισε την κοινωνία και το νομικό κόσμο με μέλη έντιμα, χρήσιμα με οντότητα και προσφορά, το Δημήτρη καταξιωμένο δικηγόρο της Χίου, την Ανθίππη καταξιωμένη δικηγόρο με ποικίλη κοινωνική δραστηριότητα και προσφορά από τη θέση που επαξίως υπηρετεί της Προέδρου του Δ.Σ.Χ. και τον Κώστα επί σειρά ετών διατελέσαντα ως ευδόκιμο Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Χίου, αλλά και την εγγονή της Αγγελική-Λουκία Δαμαλά θεραπαινίδα της νομικής επιστήμης από τα δικαστικά έδρανα ως Ειρηνοδίκης στο Ειρηνοδικείο Ρόδου και τέλος τον εγγονό της Μιλτιάδη Ζαννάρα μάχιμο και δραστήριο νέο δικηγόρο της Χίου.

Σε ένδειξη τιμής στη μνήμη της τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Χ.

ομόφωνα αποφάσισαν

α) να παραστούν κατά την εκφορά της και να ενώσουν με τους οικείους της τις προς τον Κύριο δεήσεις των για την ανάπαυση της  ψυχής της,

β) να διατεθεί χρηματικό ποσό 100 ευρώ υπέρ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου,

γ) να εκφωνηθεί το παρόν εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου στην τελετή, να δημοσιευτεί  στον τοπικό τύπο και αντίγραφο αυτού να επιδοθεί στην οικογένεια της.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

ΤΟ ΔΣ

Γαλάτουλα Χριστίνα, Χούλη Αικατερίνη, Ράγκος Γεώργιος, Αλοιμόνου Γραμματική, Παπαχατζίδης Νικόλαος, Μισόβουλος Κων/νος, Σπηλιώπουλος Χρήστος και Σκαμάλου Μαρία