Ράβε ξήλωνε ... σε δουλειά να βρισκόμαστε

Πέμ, 23/01/2020 - 18:33

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω !

Όταν ο διάολος δεν έχει δουλειά...τρώει τα παιδιά του !

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι το τείχος του... Βερολίνου έπεσε, και καλώς ξηλώθηκε το διαχωριστικό τείχος της οδού Ροίδου και Ελευθερίου Βενιζέλου γιατί δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα !

Και για όσους δεν γνωρίζουν αναφέρομαι το σταυροδρόμι που ήταν παλιά οι λουκουμάδες του Χούλη και τα γαλακτοκομικά των αδελφών Μιχάλη και Σιδερή Καλαμάρη ! 

Και πάνω που λέγαμε ότι ανοίγει πλέον το σταυροδρόμι για να μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι τόσο οι μηχανόβιοι όσο και αυτοκίνητα για να μην γίνεται συμφόρηση στην πλατεία και για να μην ανεβαίνουν τα μηχανάκια πάνω στά πεζοδρόμια νάσσου και πάλι ένα χαμηλό τσιμεντένιο φράγμα. Ούτε τής κόρης τό φράγμα νά ήταν ! Και κυριολεκτώ γιατί δυστυχώς με τα πολλά νερά πλημμύρισαν τα γύρω μαγαζιά που αναγκάστηκαν με βαριοπούλα να σπάσουν το τσιμέντο και να φύγουν τα νερά προς το λιμάνι !

Βέβαια κάποιοι έξυπνοι ξήλωσαν και τα μισά κάγκελα μπροστά από το κουρείο του Κώστα Κουκιά !

Δεν γνωρίζουν βέβαια όπως είναι η στροφή κατεβαίνοντας από την Φιστέ ντε Κουλάνς ότι με την κατηφόρα του δρόμου κάποτε βρέθηκε ένα μικρό κότερο μέσα στο κουρείο που το έσερναν πάνω σε τρέιλερ !

Τότε ευτυχώς δεν θρηνήσαμε  θύματα αλλά το κουρείο είχε γίνει λαμπόγιαλο ! Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος αλλά ας σοβαρευτούμε και ας βγάλουν το φράγμα να ανοίξει ο δρόμος και να βάλουν πάλι τα κάγκελα μπροστά στο κουρείο ! 

Ας βάλουν πινακίδες κυκλοφορίας άλλωστε οι οδηγοί έμαθαν πλέον το κυκλοφοριακό της πόλης !

Καλά ξηπνητούρια ! Καλό Απόγευμα ! Χίος 23 Ιανουαρίου 2020 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα