Σήμερα συνέλευση Καμποχωρούσων στο Χαλκειός - Διαφωνούμε με Θόλος λέει ο Β. Βίγκας

Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 03/02/2021 - 13:15
Ηχητικό απόσπασμα: 

Όπως δε θέλουν εντός αστικού ιστού το ΚΥΤ στην ΒΙΑΛ, αντιμετωπίζοντας όλα αυτά τα χρόνια σωρεία προβλημάτων, έτσι διαφωνούν και με τη χωροθέτησή του στο Θόλος.

Την άποψη αυτή διατύπωσε πριν λίγο από το Ράδιο "Αλήθεια" ο Πρόεδρος του Χαλκειούς, Βασίλης Βίγκας, δηλώνοντας παράλληλα ότι οι αιρετοί του Νομού οφείλουν να λύσουν το πρόβλημα, αποφασίζοντας συνετά και δια του διαλόγου, την επιλογή της θέσης που θα μπορέσει να λειτουργήσει μία δομή.

Επί της ουσίας ο κος Βίγκας συντάχθηκε με τη θέση που διατύπωσε ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα αναφορικά με τον χρόνο που επελέγη για να γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. λαϊκή συνέλευση στο Χαλκειός, στην οποία καλούν όλοι οι Πρόεδροι των Καμποχώρων, σημείωσε ότι αφενός θα υπάρχει ενημέρωση για τη δικαστική απόφαση επιστροφής της ΒΙΑΛ στο δήμο, αφετέρου θα συζητήσουν επί των νέων εξελίξεων.

"Θέλουμε να κλείσει η ΒΙΑΛ και να γίνει μια δομή μακριά από οικισμούς", επανέλαβε ο κος Βιγκας λέγοντας χαρακτηριστικά "εμείς πάθαμε και μάθαμε".

Σχετικά Άρθρα