Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην γέφυρα» της ΔΕΗ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 24/08/2019 - 10:26

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9.50 π.μ. στη «γέφυρα» της ΔΕΗ, όταν δίκυκλο λευκού χρώματος στην κατεύθυνση από την Πόλη στα Θυμιανά, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ κόκκινου χρώματος, που εξέρχονταν από την οδό που επικοινωνεί με τον Φούρνο Τομάζου.

Σύμφωνα με τον οδηγό του Ι.Χ. στον αμέσως οι Αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ και προέκυψε αρνητικό, έβγαινε από το στενό και το διερχόμενο με μεγάλη ταχύτητα δίκυκλο έπεσε πάνω του.

Ο οδηγός του δικύκλου, που ευτυχώς για την σφοδρότητα της σύγκρουσης φορούσε κράνος, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο νεαρός οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε μόνο στο πόδι και η ζωή του σώθηκε στην κυριολεξία λόγω της χρήσης του κράνους.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 13/08/2020 - 23:14

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στην απέναντι Τουρκική ακτή ορατή από την Χίο, στο ύψος των Λιτζίων, Αγίας Παρασκευής βορείως του Τσεσμέ.

Στην περιοχή δεν επικρατούν άνεμοι ενώ σύμφωνα με τα ελληνικά παρατηρητήρια στην κατάσβεση της έχουν σπεύσει τοπικές δυνάμεις από τον Τσεσμέ ενώ αναμένονται ή ζητούνται μέσω ασυρμάτων βοηθητικές δυνάμει από την Σμύρνη.

Στην περιοχή υπάρχουν καταλύματα, που αυτή την περίοδο είναι άδεια.