"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε"

Πέμ, 28/02/2019 - 19:24

Με στίχους του Μιχάλη Γκανά, του τραγουδιού που απέδωσε τόσο όμορφα με τη φωνή του ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, σε μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, μας αποχαιρετά προσωρινά για υπηρεσιακούς λόγους ο Αστυνομικός υπόδειγμα, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, Γιώργης Κεβόπουλος, σημειώνοντας τα εξής στο προσωοπικό του ιστολόγιο: 

"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε
Τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους
Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε
Ονόματα και βλέμματα και δρόμους"

Αποχαιρετώ αύριο αυτή την ομορφιά και επιχειρώ μια αλλαγή στην υπηρεσιακή ζωή μου, με την τοποθέτησή μου σε Υπηρεσία της Αττικής.

Μετά από 16 και πλέον χρόνια στην Χίο, λόγοι οικογενειακοί, με οδηγούν σε νέα μέρη και νέες… περιπέτειες. 

Τέτοιες στιγμές δεν χωρούν πολλά λόγια αλλά οπωσδήποτε οφείλω δυο κουβέντες σε συναδέλφους και πολίτες της Χίου.

Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι γιατί δούλεψα έχοντας ως υπέρτατες αξίες αυτά που με δίδαξαν οι γονείς μου, την εντιμότητα, την ανθρωπιά και την κατανόηση και πιστεύω ότι αυτές με οδήγησαν στον να φέρω την ελληνική αστυνομία πιο κοντά στην χιακή κοινωνία και να υλοποιήσω το όραμά της, για μία αποτελεσματική αστυνομία με ανθρώπινο πρόσωπο.

Για όλα αυτά ι ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους (παλιούς και νέους), που από διαφορετικές θέσεις με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, όλες τις αρχές της Χίου, τους φορείς του νησιού, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και σωματεία και πολίτες με τους οποίους συνεργάστηκα. 

Με φιλοσοφία την ανάγκη συνεργειών σε όλα τα ζητήματα, κάναμε πράξη τη συνεργασία με πολλούς φορείς, σε διαφορετικά ζητήματα, με ειλικρινή διάθεση και χωρίς καχυποψία, φέρνοντας τις περισσότερες φορές τα σωστά αποτελέσματα. 

Με την ευχή να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη προσωρινά αποχαιρετώ την Χίο, αφού ως χιώτης πλέον ο τελικός προορισμός θα είναι εδώ.

Καλή δύναμη σε όλους.

 

Σχετικά Άρθρα