Στη Χίο από αύριο ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ

Πέμ, 06/08/2020 - 15:49

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και ψυχίατρος Δρ. Χρήστος Λιάπης θα βρίσκεται από αύριο και μέχρι την Πέμπτη 13 Αυγούστου στη Χίο.

Κατά την παραμονή του θα επισκεφθεί το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και υπηρεσίες του νησιού. Ειδικότερα, οι συναντήσεις θα είναι με τον Σεβ. Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, τον Δήμαρχο Χίου κ. Σ. Κάρμαντζη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνο και τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Α. Σαρδέλη.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στη Χίο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2017 και παρέχει υπηρεσίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με τα ναρκωτικά, τις νόμιμες εξαρτήσεις (αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο) και υποστήριξη στο οικογενειακό, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον των προαναφερθέντων ατόμων.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν σε ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στο απόρρητο, χωρίς λίστες αναμονής, δεν χορηγούνται υποκατάστατα (στεγνό πρόγραμμα) και βασίζονται στην οικειοθελή συμμετοχή των ατόμων.

Σχετικά Άρθρα