Στον Χρήστο Κόλλια αφιερώνεται το διήμερο οδικής ασφάλειας

ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 26/11/2019 - 14:03

Ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους Φοιτητικούς Συλλόγους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού θα πραγματοποιήσουν στις 28 και 29 Νοεμβρίου εκπαιδευτικό διήμερο πάνω στην οδική ασφάλεια με κεντρικό ομιλητή τον ιδρυτή της Ακαδημίας Ασφαλούς Οδήγησης, Θανάση Χούντρα.

«Προσκαλούμε όλη την τοπική κοινωνία αλλά και τους μαθητές των σχολείων, του αυριανούς οδηγούς, να έρθουν και να ενημερωθούν για την συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε στον δρόμο», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός.

Οι προέδρου των φοιτητικών συλλόγων που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση, την αφιέρωσαν στον συμφοιτητή τους Χρήστο Κόλλια, που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε από όχημα, ενώ βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι.

«Ο θάνατος του Χρήστου μας συσπείρωσε και σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτή ημερίδα», ανέφεραν οι πρόεδροι των φοιτητικών συλλόγων καλώντας όλους να την παρακολουθήσουν.

 

 

 

diimerida_odikis_asfaleias_28_kai_29_noemvrioy

Σχετικά Άρθρα