Συζήτηση για καρκίνο προστάτη με τον γιατρό Ν. Λαψίδη

Δευ, 29/11/2021 - 16:54

"ΝΟΕΜΒΡΗΣ καιρός για μουστάκι" ο μήνας της πρόληψης της ανδρικής υγείας.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Κοφινά - Σίφι "Τελειώνοντας ο μήνας Νοέμβριος ολοκληρώνουμε και την καμπάνια για τον καρκίνο του προστάτη που ξεκινήσαμε, φωτογραφίζοντας 12 άνδρες μέλη του συλλόγου μας.

Το κόνσεπτ ήθελε οι άνδρες να φορούν κοστούμια και να φωτογραφηθούν στο χώρο της δουλειάς ή της ενασχόλησής τους ο καθένας ξεχωριστά.

Όλοι τους δέχτηκαν με χαρά να συμμετέχουν σε αυτή τη συλλογική και κοινωνική προσπάθεια.

Στις  28/11/21 κλείσαμε την καμπάνια μας με μια συνέντευξη του γιατρού Νίκου Λαψίδη, ουρολόγου του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου και μια συζήτηση επί του θέματος μαζί με τους φωτογραφιζόμενους.

Ο αριθμός των 12 συμμετεχόντων σημαίνει ότι η πρόληψη πρέπει να συνεχίζεται ολόκληρο το χρόνο και όχι μόνο τον συγκεκριμένο μήνα.

Τη φωτογράφηση και την επεξεργασία έκανε ο Μπάμπης Κοιλιάρης που επιμελήθηκε και το βίντεο. Στη φωτογράφηση συμμετείχαν οι Νίκος Λαψίδης - γιατρός, Μανώλης Λαγκαδούσης - κρεοπώλης, Ανδρέας Λαγκαδούσης - εναερίτης ΔΕΗ, Σιδερής Λαγκαδούσης -έμπορος εκκλησιαστικών, Στέλιος Μανάρας - προπονητής, Παναγιώτης Ξούρος - γυμναστής, Γιάννης Νικηφόρος - ιδιοκτήτης φουσκωτού, Παντελής Γκιάλης - Επίτροπος Αγ. Ματθαίου, Δημήτρης Μυωτέρης - περιπατητής, Μαρσελ Ντενέβ - μουσικός και Ματθαίος Μαυρογιώργης - καφεπώλης.

 

Σχετικά Άρθρα